Slib Italy - az olasz csapágy

A Slib Italy az ISO 3547 direktíva szerint gyártott, vékony falvastagságú, szárazon önkenő, illetve zsír- vagy olajkenésű préselt csúszó csapágy és alátétek gyártására specializálódott.

Mind standard cikkeket gyártunk, mind speciális és egyedi darabokat, mind nagynyomású alkalmazásokhoz.

Termékeink szállíthatók nyomóalátétként hengeres alakban, lapos alátétként vagy csúszólécként. Egyéb lehetséges változók egyedi igények vagy a vevők rajzai alapján állíthatók elő. Az átmérők min. 10 mm-től max. 1.000 mm-es, szabványos és speciális méretekhez egyaránt.

Ezek a csapágyak és alátétek kiváló teljesítményt garantálnak a következők tekintetében:

– Kopásállóság
– Statikus és dinamikus teherbírás
– Maximális rugalmasság a legkülönfélébb alkalmazásokban
– Kisebb helyigény az alkalmazásban
– Ütés- és rezgésállóság - stabilabb felfüggesztés (exco suspension) teljesítmény
– Alacsony és magas hőmérsékleten is használható
– Vegyszerállóság érintkezés különböző anyagokkal

 

Ezzel a gyártási részleggel a csúszócsapágyak és alátétek gyártásában tapasztalt munkatársakkal indult •FP• Az F.lli Paris Srl arra törekszik, hogy e termékek világméretű referenciájává váljon, erejét az alábbi előjogok elérésére, karbantartására és fejlesztésére összpontosítva. :

– Erős csapatmunka a vevő maximális megelégedettségének elérése érdekében
– Rugalmas gyártási képesség minden alkalmazáshoz
– Versenyképes árak
– Garancia a megbeszélt átfutási időkre
– Technológia és a termékek állandó magas minősége

A cég központja Olaszország Castelli Calepio (Italy) nevű városában található, ahol a gyártás nagyrészét is végzik.

 

A TF kód a többrétegű kompozit anyagból készült önkenő csapágyak és alátétek családját azonosítja. A termék fő alkotóelemei egy módosított töltött PTFE réteg (exco ólommentes, az Európai Parlament 2000/53/EC „ELV” irányelvének megfelelően) a csúszó önkenő felülethez, valamint egy speciális alapozó, amely lehetővé teszi a szinterezést. a PTFE réteget különböző típusú sütőfém rétegekhez, mint például: szénacél, bronz, rozsdamentes acél és Inconel 625. Szerkezetének köszönhetően a TF típus kiválóan illeszkedik az acél mechanikai szilárdsága és az alacsony súrlódási tényező között. módosított PTFE csúszóréteg.
Ez egy olyan termék, amely közepes terhelésű, de kiegyensúlyozottabb felfüggesztésű (exco suspension) alkalmazásokban és tiszta környezetben használható, alacsony szintű csiszolóelemekkel, például fémporokkal. Speciális ásványolajokkal és speciális zsírokkal, például szilikonvegyületekkel vagy lítiumszappanokkal is használható.

Kum